Trainer/Coach

Ik wil me aan u voorstellen…..

Mijn kern waarden zijn: veiligheid, respect en ruimte om jezelf te mogen zijn.
In mijn jarenlange rol als gymleraar en mentor van leerlingen, 13 tot 15 jaar, heb ik persoonlijk mogen ervaren dat het succesvol overbrengen van deze waarden mij op het lijf geschreven is. Het is een dankbare en mooie uitdaging die mij veel energie geeft.

Weerbaarheidstrainer is één van de functies die ik op mijn huidige school vervul. De basis voor deze training is het programma ‘Rots & Water’. De zichtbare resultaten zijn leerlingen die groeien op persoonlijk gebied.

Op een dag belde de directeur van het “CJG Land van Cuijk” met de vraag of ik weerbaarheidstrainingen zou kunnen verzorgen samen met hun schoolmaatschappelijk begeleidster. Ik zei direct JA! Sinds die tijd geef ik met veel plezier en succes weerbaarheidstrainingen op basisscholen maar ook workshops in binnen – en buitenland aan studenten, leraren en werkers in het sociaal/maatschappelijke veld.

Jarenlang ben ik als hoofdtrainer in de tennissport op landelijk niveau actief geweest. Hiermee heb ik ruime ervaring opgedaan met individuele coaching. In de daarop volgende jaren heb ik deze ervaring als coach verder uitgebouwd.

Dit heeft ertoe geleid dat ik nu een actief personal coach ben. Waarbij ik het samen stap voor stap zoeken naar persoonlijke veerkracht centraal heb staan. Deze persoonlijke veerkracht biedt een mooie en solide basis om anders om te leren gaan met emoties en andere lastige situaties waarin men in terecht kan komen.

Ik ben nu zowel binnen mijn school voor collega’s als ook buiten het onderwijs personal coach.

Als ik uw interesse heb gewekt dan sta ik persoonlijk voor u klaar als u contact met mij wilt opnemen, zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor u kan betekenen.

Bekijk hier de door mij gevolgde opleidingen en werkervaring.

Waarden kenmerkend voor mijn trainingen zijn:

  • Respect
  • Rust
  • Ruimte om jezelf te zijn
  • Veiligheid
  • Humor.