Nieuws

Augustus 2023

Aan elke groep van basisschool Het Telraam een demonstratietraining gegeven van het Rots & Waterprogramma. De trainingen bij basisschool de Ratel uit Gennep afgesloten. 

Augustus 2022

Opfrisdagen gevolgd van Rots & Water en Boksend Opvoeden. Verder weerbaarheidstrainingen bij basisschool de Ratel uit Gennep, basisschool Het Telraam uit Oeffelt, basisschool De Brink uit Melderslo en basisschool De Doolgaard uit Horst.

Augustus 2021

Terugkijkend op deze bijzondere periode vanwege de pandemie en de daarmee samenhangende maatregelen ben ik blij dat de geplande trainingen door zijn gegaan. Weliswaar hier en daar met een aanpassing in de planning maar de afsluiting met het doorslaan of – trappen is  gelukt voor de leerlingen van basisschool De Heuvel uit Groesbeek, basisschool Het Telraam uit Oeffelt, basisschool De Kameleon uit Grubbenvorst, basisschool De Brink uit Melderslo, basisschool De Twister uit Horst en basisschool De Doolgaard uit Horst.

September 2020

De vervolgcursus Voice Dialogue met als thema kwetsbaarheid succesvol afgesloten. Daarnaast weerbaarheidstrainingen bij basisschool de Ratel, basisschool De Twister en basisschool De Doolgaard.

December 2019

Succesvol de cursussen Boksend Opvoeden basis en gevorderd afgesloten. Net zoals de cursus Rots en Water met het gezin. Daarnaast nog bezig tot juni 2020 met de cursus didactisch krachtgericht coachen. Verder in 2020 weerbaarheidstrainingen bij basisschool De Ratel, Gennep en basisschool de Twister uit Horst.

September 2019

Rots & Water staat al drie jaar officieel op het lesrooster van het Elzendaalcollege te Gennep. Na de introductieweek starten klas 1 en 2 met zes blokken van twee lesuren Rots & Watertraining. Hierna beginnen de derde klassen aan hun cyclus van 4 blokken van twee lesuren. Deze trainingen worden gegeven door ons Rots & Waterteam van 26 trainers. Een unieke situatie in de kop van Noord-Limburg en omgeving.

Juli 2018

Tijdens mijn reis naar Japan afgelopen Juli heb ik Rots & Waterworkshops aan een Junior Highschool in Osaka gegeven. Het was voor mij een geweldige ervaring om met deze leerlingen te werken. Er heerst op de Junior Highschools een enorme discipline. Ik denk dat in deze zeer gedisciplineerde maatschappij met een ontzettend hoge prestatiedruk het Rots & Waterprogramma een positieve bijdrage zou kunnen leveren. Onder andere op het gebied van het op een succesvolle manier van voor zichzelf opkomen en het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.