Nieuws

December 2019

Succesvol de cursussen Boksend Opvoeden basis en gevorderd afgesloten. Net zoals de cursus Rots en Water met het gezin. Daarnaast nog bezig tot juni 2020 met de cursus didactisch krachtgericht coachen. Verder in 2020 weerbaarheidstrainingen bij basisschool De Ratel, Gennep en basisschool de Twister uit Horst.

September 2019

Rots & Water staat al drie jaar officieel op het lesrooster van het Elzendaalcollege te Gennep. Na de introductieweek starten klas 1 en 2 met zes blokken van twee lesuren Rots & Watertraining. Hierna beginnen de derde klassen aan hun cyclus van 4 blokken van twee lesuren. Deze trainingen worden gegeven door ons Rots & Waterteam van 26 trainers. Een unieke situatie in de kop van Noord-Limburg en omgeving.

Juli 2018

Tijdens mijn reis naar Japan afgelopen Juli heb ik Rots & Waterworkshops aan een Junior Highschool in Osaka gegeven. Het was voor mij een geweldige ervaring om met deze leerlingen te werken. Er heerst op de Junior Highschools een enorme discipline. Ik denk dat in deze zeer gedisciplineerde maatschappij met een ontzettend hoge prestatiedruk het Rots & Waterprogramma een positieve bijdrage zou kunnen leveren. Onder andere op het gebied van het op een succesvolle manier van voor zichzelf opkomen en het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.

September 2016

Eind september ben ik met de tweede weerbaarheidstraining begonnen op de basisschool “Op de Heuvel”. De voorlichtingsavond was voor de aanwezige ouders een verrassing. Zij verwachten een soort theoretische presentatie in een klaslokaal maar kregen praktische oefeningen uit het programma voorgeschoteld. Met enthousiasme werd er gewerkt aan balansoefeningen, grenzen aangeven, beheersing tonen bij het trappen tegen kicking pads, Chinees boksen en de afsluitende rustgevende oefening.

September 2016

Rots & Water staat definitief op het lesrooster van het Elzendaalcollege te Gennep. Na de introductieweek starten klas 1 en 2 met zes blokken van twee lesuren Rots & Watertraining. Hierna beginnen de derde klassen aan hun cyclus van 4 blokken van twee lesuren. Deze trainingen worden gegeven door ons Rots & Waterteam van 16 trainers.

Juli 2016

In juli ben ik met een tweede Personal Coaching traject gestart.

Mei 2016

Tijdens mijn reis naar Japan afgelopen Mei heb ik Rots & Waterworkshops aan de universiteiten van Tokyo en Tsukuba gegeven. Het was voor mij een geweldige ervaring om met de professoren en de studenten te mogen werken. Er heerst op de universiteiten daar een enorme discipline. Dat was wel handig toen ik in Tokyo aan ongeveer tachtig studenten een workshop gaf (zie foto’s). Ik denk dat in deze zeer gedisciplineerde maatschappij met een ontzettend hoge prestatiedruk het Rots & Waterprogramma een positieve bijdrage zou kunnen leveren. Onder andere op het gebied van het op een succesvolle manier van voor zichzelf opkomen en het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.

Februari 2016

Start van het eerste Personal Coaching traject buiten school. Op persoonlijke aanvraag ben ik begonnen met het coachen van een cliënt voor Interpolis/Achmea.